Er zijn zo nu en dan nog enkele tickets beschikbaar!
Meer kans op zekerheid? Check TicketSwap!
Hoondervel vereeuwigd op munt Sjeng Kraft Kompenei

Vanavond heeft Hoondervel het eerste exemplaar van de unieke munt van de Sjeng Kraft Kompenei van dit jaar in ontvangst mogen nemen. Als LVK winnaar van dit jaar zijn zij met fieësttent aan één kant van deze munt vereeuwigd. Aan de andere kant van de munt staat een herkenbare afbeelding die met de Sjeng Kraft Kompenei te maken heeft. Er is zowel een zilveren als een gouden variant beschikbaar.

Vorig jaar heeft de Sjeng Kraft Kompenei voor het eerst deze geslagen munt uitgebracht: een leuk aandenken voor de bezoekers van de11devande11de en natuurlijk voor de fans van de LVK-winnaars.

Vorig jaar was de geslagen munt ook het betaalmiddel tijdens de11devande11de. Dat is dit jaar NIET het geval. Aan de kassa’s worden breekmunten verkocht die als consumptiebonnen gelden.

De Hoondervel-munten zijn tijdens de11devande11de te koop bij de kassa’s in het MECC. De zilveren munt kost € 2,50 en de gouden munt € 10.

Na de11devande11de is er ook een mogelijkheid om een setje te bestellen. Vul hiervoor het formulier op onze website in: https://sjengkraftkompenei.nl/bestellen/